P1. Tatoveringer, vores personlige visitkort

Uden selv at have en tatovering (endnu) har jeg været i radioprogrammet Kejser på P3 og tale om netop tatoveringer. De spurgte mig om jeg ville være med i programmet, fordi jeg, siden jeg fik sclerose, har været interesseret i sygdomstatoveringer – altså i hvordan mennesker med kroniske sygdomme eller deres pårørende vælger at udsmykke deres kroppe. Jeg har, igennem en af de grupper for sclerosepatienter jeg er med i på FB, fået lov til at se en lang række tatoveringer, og der er enormt interessant, at se hvordan tatoveringerne bruges til selvpleje og til at insistere på båndet til venner, kærester eller børn. Tatoveringer som selvpleje.

Programmet kan høres her: Tatoveringer

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s