Om skønne kollegaer og om at forberede sig på kemo

Dagen inden jeg skulle have den første kemo, havde jeg besluttet, at jeg ville have en kæmpe stor kage med op på universitetet til min skønne kollegaer. Jeg ved jo, at der nok vil gå en del tid, før jeg ser dem, for blodstamcellebehandlingen kommer til at være lang og trække tænder ud.

Jeg havde lavet en rigtig rigtig stor grøn kage med enormt mange lag. Den var så stor, at jeg havde regnet med nok at skulle have halvdelen med hjem igen. Men alle mine kollegaer kom, så hele kagen blev spist.

Det betød enormt meget for mig at de alle dukkede op, for en af de ting jeg frygter, er selvfølgelig at behandlingen vil tage så lang tid, at jeg bliver isoleret fagligt. Derfor var det en vidunderlig fornemmelse, at vide at jeg har deres opbakning.

De har nu også siden jeg først fik sclerose-diagnosen bakket mig op. Sekretæren fik med det samme installeret en sofa på mit kontor, så jeg kan hvile mig, når jeg har brug for det, og min leder er helt vildt god til at minde mig om ikke at arbejde for meget. Tænk sig, at jeg er så heldig, at jeg ikke bare har gode kollegaer, men kollegaer, der kender mig godt nok til at minde mig om, at jeg skal hvile mig! Det gør mig altså virkelig klar til kemoen!

Kage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s