At få tårer i øjnene af glæde

Det er pisse hårdt med genoptræningen. Jeg træner og træner og træner! Jeg får rigtig mange kræfter, men mit hoved kan ikke helt følge med endnu. Det skal nu nok komme.

Men denne blogpost skal ikke handle om udfordringerne, men bare om glæderne, og om den fantastiske følelse af, at det går fremad.

Jeg var til Northside-festival og til Mathias’ kusines bryllup i en og samme weekend. Jeg hørte fantastiske Bjørk og The National (og meget andet), og jeg drak gin og tonic og aperol spritz 🙂

Under hele festivalen gik jeg rundt og plaprede om, hvor glad jeg var, og hvor meget jeg elsker solskin og livet. Det var uden tvivl corny og forstærket af en gin og tonic eller to. Under the National stod jeg og lyttede til det fantastiske band og deres magiske univers. Jeg dansede og hoppede til Mr. November:

“I won’t fuck us over, I’m Mr. November
I’m Mr. November, I won’t fuck us over
Won’t fuck us over, I’m Mr. November
I’m Mr. November, I won’t fuck us over”

Og til tonerne af “Mistaken for Strangers”, der godt nok handler om finansverdenen, tænkte jeg over den frygt for at blive ensom, der kan ramme, når man er syg:

“You get mistaken for strangers by your own friends
When you pass in the night
Under the silvery silvery Citibank lights”

Et eller andet sted midt i koncerten fik jeg tårer i øjenene. Ikke fordi jeg var ked af det, men fordi jeg var så helt enormt lykkelig for overhovedet at kunne være på koncertpladsen, stå i solskin med gode venner og nyde den fantastiske koncert.

Det hele blev bare bedre af, at der kom en fyr forbi, og sagde jeg havde en fed frisure. Godt nok havde jeg den dag farvet mit hår blåt, fordi vi have disco tema, men tænk sig at mit hår allerede kan blive opfattet som en frisure.

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg så hurtigt efter behandlingen ville kunne holde til at være på festival, og det var selvfølgelig derfor, at jeg blev så rørstrømsk. Det var oplevelsen af, at selvom det er pisse hårdt, så går det faktisk over alt forventning!

Northside 1

Så står man bare der med gakkede venner og elsker livet. Jeg sidder i øvrigt på min stok, det er derfor de andre ser så høje ud 🙂 Det er i øvrigt en nederdel fra Baum und Pherdgarten og en top fra Lollys Laundry #posthospitaloutfitoftheday

Northside 2

Mathias og jeg kan altså virkelig godt lide at være til festival!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s